Spring naar content
Laden Evenementen

zondag 13 oktober 2019

Tijd: 13:00 - 17:00 Uur
Prijs: €25
Soort:
Voertaal: Nederlands|Engels

Locatie

TivoliVredenburg (Pandora)
Vredenburgkade 11 Utrecht Nederland + Google Maps
Organisator

ILFU

2019: Victoria Schwab

  • Dit evenement is voorbij.

YALFU (Young Adult @ ILFU)

Met: Victoria Schwab e.a.
Voertaal: Nederlands/Engels

Zet zondag 13 oktober in je agenda, want dan vindt de tweede editie van het YALFU plaats! 75% van de kaarten is al verkocht, dus wil je erbij zijn aarzel niet en koop je kaartje via de ticketbutton hiernaast.

De volgende schrijvers komen naar TivoliVredenburg

  • Victoria Schwab, bekend van de Schemering-trilogie. Het tweede deel van deze trilogie verschijnt in augustus in het Nederlands onder de titel De kleuren van schaduw. Deel één (Nederlandse titel: De kleuren van magie) werd door de Engelse krant The Guardian al uitgeroepen tot een van de beste fantasyboeken van het jaar.
  • Enrico Galiano, bekend van De bijzondere woorden van Gioia. Het boek is dé hit in Italië met inmiddels meer dan 50.000 verkochte exemplaren. Een grote Nederlandse krant zei al over hem: ‘Italië heeft tegenwoordig een eigen John Green.’ De Nederlandse vertaling verscheen in april van dit jaar bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff.
  • Rima Orie, bekend van De Zwendelprins. Rima is junior jurist en won de Moon YA wedstrijd. Ze bouwde een grote fanschare op via schrijversplatforms Sweek.com en Wattpad. Met De Zwendelprins, haar sprookjesachtige debuut met invloeden uit haar eigen culturele achtergrond, hoopt ze lezers mee te nemen naar haar eigen, magische wereld.
  • Astrid Boonstoppel, bekend van haar debuut Dit is hoe het ging. Astrid Boonstoppel is een veelbelovende nieuwe Nederlandse auteur. Ze schrijft al zolang ze zich kan herinneren: verhalen, nieuws- en persberichten, speeches voor politici en nu haar eerste Young Adult-roman. Dit is hoe het ging is genomineerd voor de Hebban Debuutprijs 2019.
  • Daniëlle Bakhuis Tijdens het YALFU vindt de boekpresentatie van haar superspannende nieuwe boek Clownsnacht plaats. Je kent Daniëlle van onder meer De Eliminatie en De Executie. Sinds haar achttiende werkt ze in de journalistiek. Na haar column in meidentijdschrift Fancy, werkt ze nu als freelance redacteur voor onder andere Cosmopolitan en CosmoGIRL. Inmiddels schreef ze al acht boeken, waaronder dus de razendspannende YA-thrillers De Executie en De Eliminatie.

YALFU 2019 wordt gepresenteerd door Edward van de Vendel en vindt plaats in TivoliVredenburg, dus vlakbij Utrecht Centraal.

Tijdschema voor de middag
13.00 uur                    deuren open en markt open
13.30 – 14.15 uur       podiumprogramma deel I
14.15 – 14.30 uur       pauze
14.30 – 15.15 uur       podiumprogramma deel II
15.15 – 17.00 uur       signeren & markt

Alle schrijvers komen natuurlijk signeren. Om het signeren zo goed en eerlijk mogelijk laten verlopen kun je drie boeken door Victoria Schwab laten signeren. Voor de andere schrijvers geldt geen maximum.

Goodiebag met exclusief, nog niet verschenen boek
Over de goodiebag kunnen we alvast verklappen dat een van de twee boeken superexclusief is: deze is nog niet officieel verschenen en ontvang jij als bezoeker van het YALFU dus als allereerste. Welke titel dat is blijft een verrassing.

Op de markt
In de Pandora Foyer staan de volgende standhouders: Letters & Lights, Another View, Till & Dill, Boox, Godijn Publishing, CozyBooksNL, the Bookshelf, Romemade Candles en Legend Fairy. Je kunt bij ze terecht voor de tofste artikelen, boeken, handgemaakte producten en veel meer.

 

YALFU wordt mede mogelijk gemaakt door Fentener van Vlissingen Fonds

Scroll naar boven