Spring naar content
Laden Evenementen

donderdag 30 september 2021

Tijd: 20:00 - 22:00 Uur
Prijs: €17,50
Soort:
Voertaal: Engels

Locatie

TivoliVredenburg (Club Cloud Nine)
Vredenburgkade 11 Utrecht Netherlands

Deborah Levy © Sheila Burnett

  • Dit evenement is voorbij.

ILFU Book Talk met Deborah Levy [geannuleerd]

Helaas is Deborah Levy verhinderd om naar Utrecht te reizen. De avond wordt geannuleerd. Excuus voor het ongemak.

Deborah Levy schrijft proza, toneel en poëzie. Na haar kindertijd in Zuid-Afrika verhuisde ze naar Engeland. Aanvankelijk schreef ze vooral voor het toneel, daarna volgden gedichten, korte verhalen en romans als Warme melk (De Geus, 2016) en De man die alles zag (2019). Ze won talloze prijzen en werd drie keer genomineerd voor de Booker Prize. Het nieuwste werk van Levy is een driedelige autobiografie, waarin ze haar leven als veertiger, vijftiger en zestiger onder de loep neemt – niet achteraf, maar in ‘the storm of life’, zoals ze het zelf verwoordt. Het eerste deel Dingen die ik niet wil weten verscheen in 2015 als antwoord vanuit het vrouwelijk perspectief op het essay ‘Why I Write’ van George Orwell. Daarna volgde De prijs van het bestaan (2018). Het derde deel, Onroerend goed, waarin het zoeken van een nieuw huis en alles wat daarbij komt kijken centraal staat, verschijnt november dit jaar in Nederlandse vertaling door Astrid Huisman en Roos van de Wardt.

Deborah Levy wordt live geïnterviewd door Maartje Laterveer. Voorafgaand spreekt schrijver, criticus en redacteur van De Groene Amsterdammer Marja Pruis haar lofrede aan Deborah Levy uit.

Zaal open: 19.00
Aanvang: 20.00

Tickets regulier: € 17,50
Tickets ILFU members: €14,00

Voertaal Engels

Word ILFU Member!

Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om alles wat het festival te bieden heeft mee te maken. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren. Kaarten voor Deborah Levy kosten voor ILFU leden geen 17,50, maar 14 euro. Meld je hier online aan, daarna kun je meteen met korting kaarten bestellen.

 

Tijdens dit evenement wordt 1,5 meter afstand gehouden, een coronatoegangsbewijs is dus niet noodzakelijk.

Scroll naar boven