Spring naar content
Laden Evenementen

zaterdag 26 september 2020

Tijd: 16:00 - 17:30 Uur
Prijs vanaf: €3
Soort: ,
Voertaal: Engels

Event Facebook »
Website event
Locatie

TivoliVredenburg (Hertz)
Vredenburgkade 11 Utrecht Netherlands + Google Maps
Organisator

ILFU
0302318376
www.ilfu.nl

  • Dit evenement is voorbij.

ILFU Book Talk: Raynor Winn

Dit evenement is zowel in de Grote Zaal van TivoliVredenburg bij te wonen (uitverkocht!) en thuis via livestream te bekijken. Zie onder voor meer info en tickets!

Deze middag spreekt Raynor Winn via een online verbinding over het grote succes van haar debuut Het Zoutpad en over haar nieuwe pas verschenen en al bejubelde boek De wilde stilte. Journalist en schrijver Twan Huys zal Winn interviewen vanuit Hertz in TivoliVredenburg. Micha Wertheim verzorgt voorafgaand aan het gesprek een laudatio. Kaarten om het programma in de zaal bij te wonen zijn momenteel uitverkocht. Je kunt deze Book Talk nu ook bijwonen via een livestream; je kaartje hiervoor koop je via de ticketbutton.

Dit evenement vindt plaats online en in Hertz in TivoliVredenburg. We volgen bij al onze evenementen uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Klik hier voor meer informatie over de maatregelen en spelregels in TivoliVredenburg.

Het grote succes van Het zoutpad
Het zoutpad werd onverwacht een wereldwijd succes. Winns debuut over verlies en veerkracht werd lovend ontvangen door recensenten en raakte een gevoelige snaar bij lezers. In het autobiografische Het zoutpad schrijft ze over hoe zij en haar man dakloos raken en haar man ongeneeslijk ziek blijkt te zijn. Daarop besluiten ze om het South West Coast Path te gaan lopen, een tocht van meer dan duizendkilometer langs de zuidkust van Engeland. Het boek werd genomineerd voor diverse prijzen zoals de Costa Book Award en de Wainwright Prize. De wilde stilte (Uitgeverij Balans, vertaald door Annemie de Vries en Anne-Marie Vervelde) is het vervolg op Het zoutpad. Daarin beschrijft hoe het haar en haar man Moth verder is vergaan. De terugkeer naar een normaal bestaan blijft moeilijk. Totdat een gebaar van iemand die hun verhaal heeft gelezen alles anders maakt. Winn en haar man krijgen de kans nieuw leven te blazen in een oude boerderij diep in de heuvels van Cornwall.

Huisvriendenkorting
Huisvrienden van het ILFU krijgen korting op de entreeprijs; de kortingscode hiervoor ontvangt u in een aparte nieuwsbrief. Ook Huisvriend worden? Klik dan hier.

Over De wilde stilte en Het zoutpad
De wilde stilte van Raynor Winn overtreft debuut. Laatbloeier Raynor Winn toont in haar tweede boek nog meer dan in Het zoutpad dat ze een schitterend schrijver is.’ (Trouw)

The Wild Silence confirms Raynor as a natural and extremely talented writer with an incredible way with words. This book gives us all what we wanted to know at the end of The Salt Path which is what happened next. So moving, it made me cry . . . repeatedly’ (BBC)

Scroll naar boven