Spring naar content
Laden Evenementen

dinsdag 29 september 2020

Tijd: 14:00 - 20:30 Uur
Prijs: Gratis
Soort:
Voertaal: Nederlands

Locatie

Café Het Gegeven Paard
Vredenburgkade 11
3511WC Utrecht Nederland
www.cafehetgegevenpaard.nl

  • Dit evenement is voorbij.

ILFU Fringe: VETO i.s.m. Stijn ter Braak – Kamer van K.

Middenin de kamer staat een deur. Aan de deur hangt een koptelefoon, door de koptelefoon hoor je een audiomontage. In die montage leer je K. kennen. Een man die vertelt over zijn gevecht met zijn moordenaars, over zijn vader die hem zegt dat alles goed komt, over zijn liefde voor Britney Spears, over de strepen op zijn behang. Een man die langzaam het contact met de werkelijkheid verliest. In de deur zit een deurspion, als je erdoor kijkt zie je een kamer. Het is een kamer uit een psychiatrisch ziekenhuis. De kamer van K.

Deze audio-installatie is een voorstudie van de audiovoorstelling Binnenin. VETO houdt zich voortdurend bezig met een balansoefening. Tussen verhaal en ervaring. Tussen fictie en non-fictie. Tussen theater, beeldende kunst en podcast.

Tweemanscollectief VETO (Anna Dupon en Xandry van den Besselaar) werkte voor Kamer van K. samen met beeldend kunstenaar Stijn ter Braak, die het scenografisch concept bedacht, de Zomer van Antwerpen die de scenografie uitvoerde en De Nwe Tijd die VETO een werk residentie aanbood.
 
 

De Kamer van K. is gratis te beluisteren op 29 september van 14:00 tot 20:30 in Café Het Gegeven Paard (Tivoli). Duur: ca. 15 minuten.

Scroll naar boven