Spring naar content
Laden Evenementen

zondag 4 oktober 2020

Tijd: 13:00 - 17:00 Uur
Prijs: Gratis
Soort:
Voertaal: Nederlands|Engels

Locatie

DUMS
Domplein 4
3512 JC Utrecht Nederland
dums.nl

  • Dit evenement is voorbij.

ILFU Fringe X DUMStad

Elke zondag programmeert DUMS onder de noemer DUMStad een verrassend muzikaal programma op verschillende plekken in het gebouw van de Utrechtse Muziekschool.
Op 4 oktober programmeren ILFU en DUMS deze dag samen, met acts uit het ILFU Fringe programma.
Reserveer hier je gratis tickets.
 

Laat je meevoeren op ontdekkingstocht langs verschillende bijzondere acts van nieuw en aanstormend taaltalent.
 

Met:
De voorstelling Dit algoritme deugt niet van Aaron Mirck gaat over onze (ongemakkelijke) relatie met technologie. Over opgroeien in de 21e eeuw. Over influencers, Wikipedia, scrum-meetings, mindfulness, Vice, hele goede content, over protesteren en over je niet thuis voelen in een generatie.
 

Sholeh Rezazadeh & MANKES vergelijken poëzie met het dagboek van een zeedier dat op het land leeft en wil vliegen. Hun sprookjesachtige vertelling Muzitaal is een verhaal over onrustige geesten in de vorm van proza, poëzie en muziek, verteld in het Engels, Nederlands, Perzisch en Turks.
 

Schrijver Ali Amghar neemt je in zijn voorstelling Een stoel, het publiek en een verhaal mee in de wereld van meneer Slimani, die op het punt staat te verhuizen uit een buurt waar hij dertig jaar gewoond heeft. Een verhaal over heimwee, naar een plek en een tijd die er niet meer is.
 

Speciale gast ZatIkMaarInHoogCatharijne loopt al wat langer mee. We schrijven 1984; de term multidisciplinair was nog nauwelijks bekend, maar ZIMIHC was al bezig met muziek, gedichten, toneel en beeldende kunst. Met zang, gitaren, bas, veel percussie en kinderspeelgoed maakt Zimihc popmuziek die toegankelijk is voor iedereen die er oren voor heeft.
 
ILFU Fringe X DUMStad is te bezoeken in twee shifts. Om 13:00 en 15:00 start een tour die je langs alle voorstellingen meeneemt. Per tour is er plek voor maximaal 30 personen. Beide tours zijn gratis toegankelijk, zolang je vooraf je ticket reserveert.
Dat kan hier.
 
 

Scroll naar boven