Spring naar content
Laden Evenementen

maandag 27 september 2021

Tijd: 13:00 - 15:00 Uur
Prijs: €8 – €11
Prijs voor members: €geen memberkortingWord ILFU member
Soort: ,
Voertaal: Nederlands

Locatie

Kinepolis Jaarbeurs
Kinepolis Jaarbeurs
3521BC Utrecht

ILFU x NFF: Mijn vader is een vliegtuig (+ nagesprek met Antoinette Beumer)

Voertaal: Nederlands
Psychol­o­gisch drama waarin een succesvolle vrouw na de dood van haar moeder ontdekt dat haar eigen leven is gebaseerd op leugens en geheimen. Ze duikt in het verleden om oude trauma’s te verwerken.
Eva heeft alles: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Maar als haar moeder plot­seling over­lijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen. Ze wordt angstig en begint de grip op de werke­lijkheid te verliezen. Als ze besluit haar vader te bezoeken die al meer dan dertig jaar in een psychi­a­trische inrichting verblijft, blijkt dat het begin van een onthut­sende ontdekkingstocht naar het verleden. Antoinette Beumer verfilmde met dit psychol­o­gische drama haar eigen, gelijk­namige best­seller uit 2018.
Na afloop spreekt Oscar Kocken met schrijver en filmmaker Antoinette Beumer.

ILFU x Nederlands Film Festival

In samenwerking met het Nederlands Film Festival verzorgt ILFU twee nagesprekken bij de vertoning de twee boekverfilmingen van Mijn vader is een vliegtuig (Openingsfilm NFF 2021) en Kom hier dat ik u kus. Na de films gaat Oscar Kocken met de schrijvers Antoinette Beumer, Maaik Krijgsman en Griet Op de Beeck in gesprek. De nagesprekken duren 30 minuten, er is boekverkoop en de auteurs signeren.

Kaarten via de ticketknop rechts en meer info via 2021.filmfestival.nl

Foto Antoinette Beumer door Jacqueline de Haas
Scroll naar boven