Spring naar content
Laden Evenementen

zondag 26 september 2021

Tijd: 19:00 Uur
Prijs: €5
Prijs voor members: €0,00Word ILFU member
Soort: ,

Locatie

Online

ILFU TV Online Book Talk met Mariana Enríquez

ILFU TV is het online boekenprogramma van het ILFU. Dagelijks is er een online Book Talk te zien met uiteenlopende schrijvers over hun nieuwe boek, opgenomen in de ILFU studio. Elke dag om 19.00 uur kun je een nieuwe aflevering online bekijken en daarna on demand terugkijken. De online Book Talks zijn voor ILFU members gratis te bekijken via Mijn ILFU.

 

26 september
Mariana Enríquez
De Argentijnse journalist en romanschrijver Mariana Enríquez wordt beschouwd als een van de origineelste en belangrijkste schrijvers van haar generatie. Ze publiceerde eerder twee romans en twee verhalenbundels en haar verhalen verschenen in The New Yorker, Granta en McSweeney’s. Ons deel van de nacht werd bekroond met de Premio Herralde de Novela, de Premio Kelvin 505 en de prestigieuze Premio de la Crítica. De vertaling verschijnt in september 2021 bij De Bezige Bij. Het verhaal speelt tegen de achtergrond van de militaire dictatuur in het Argentinië van de jaren zeventig, de Vuile Oorlog en mensen die ‘verdwijnen’. Een meeslepende roman over vaders en zonen, over klassenverschillen en strijd, en over het gewicht van een gruwelijke erfenis. Mariana Enríquez wordt geïnterviewd door Pilar Tena, romanschrijver en directeur van het Instituto Cervantes.

Online, Spaans gesproken, met Nederlandse ondertitels
19:00 uur + on demand
5,- euro / ILFU leden gratis via ilfu.com

Foto Mariana Enríquez door Nora Lezano

Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om alles wat het festival te bieden heeft mee te maken. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren. Tickets voor de online booktalks kosten voor leden geen 5 euro, maar zijn gratis. Meld je hier online aan, daarna kun je via ‘Mijn ILFU’ de booktalk op de uitzenddatum vanaf 19:00 uur on demand bekijken.

Scroll naar boven