Spring naar content
Laden Evenementen

zaterdag 25 september 2021 tot zondag 3 oktober 2021

19:00
Prijs: €5
Prijs voor members: €0,00Word ILFU member
Soort: ,
Voertaal: Engels

Locatie

Online

  • Dit evenement is voorbij.

ILFU TV Online Book Talk met Thomas Piketty

Voertaal: Engels

ILFU TV is het online boekenprogramma van het ILFU. Dagelijks is er een online Book Talk te zien met uiteenlopende schrijvers over hun nieuwe boek, opgenomen in de ILFU studio. Elke dag om 19.00 uur kun je een nieuwe aflevering online bekijken en daarna on demand terugkijken. De online Book Talks zijn voor ILFU members gratis te bekijken via Mijn ILFU. Vooraf is, voor wie geen member is, een los kaartje te koop via TivoliVredenburg, maar na de uitzenddatum zijn de Book Talks alleen voor leden beschikbaar. De online Book talks zijn Engels gesproken.

Alle ILFU TV-boeken koop je bij De Utrechtse Boekenbar.

25 september
Thomas Piketty
De Franse econoom, hoogleraar en schrijver Thomas Piketty kreeg internationale bekendheid met zijn boek Kapitaal in de 21e eeuw. Een bestseller, wat uitzonderlijk is voor een econo­misch boek, waarmee Piketty uitgegroeid is tot een symbool in de strijd tegen economische ongelijkheid. In 2019 verscheen zijn boek Capital and Ideology (in oktober uit in Nederlandse vertaling), waarin de inkomensongelijkheid in verschillende samenlevingen in de geschiedenis centraal staat. Momenteel is Piketty een van de vijf bestuursleden van The World Wealth and Income Database, de grootste database met informatie over de verdeling van inkomen en welvaart binnen en tussen landen. Hij wordt geïnterviewd door Maaike Schoon (journalist en presentator Buitenhof).

Online
19:00 uur + on demand
5,- euro / ILFU leden gratis via ilfu.com

Foto Thomas Piketty door Jérôme Panconi

Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om alles wat het festival te bieden heeft mee te maken. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren. Tickets voor de online booktalk met Piketty kosten voor leden geen 5 euro, maar zijn gratis. Meld je hier online aan, daarna kun je via ‘Mijn ILFU’ de booktalk op de uitzenddatum vanaf 19:00 uur on demand bekijken.

Scroll naar boven