Spring naar content
Laden Evenementen

zaterdag 26 september 2020

Tijd: 20:00 - 23:00 Uur
Prijs: €16,50
Soort: ,
Voertaal: Nederlands

Uitverkocht
Website event
Locatie

Grote Zaal TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511WC Utrecht Netherlands
Organisator

ILFU
0302318376
www.ilfu.nl

  • Dit evenement is voorbij.

NK Poetry Slam 2020: finale

Dit evenement is alleen in de Grote Zaal van TivoliVredenburg bij te wonen en wordt niet gelivestreamd.

Voor het eerst vinden de halve finale en de finale van het NK Poetry Slam op één dag plaats. ‘s Middags strijden de twintig beste poëzieperformers uit heel Nederland om een plek in de finale. ‘s Avonds nemen de acht overgebleven finalisten het tegen elkaar op om de titel Nederlands Kampioen Poetry Slam 2020. Wie heeft de beste beeldspraak, de mooiste metaforen, de voortreffelijkste voordracht, kortom: wie is de beste poetry slammer van het jaar? Dat bepaal jij tijdens het NK Poetry Slam!

Dit evenement vindt plaats in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. We volgen bij al onze evenementen uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Klik hier voor meer informatie over de maatregelen en spelregels in TivoliVredenburg.

Finale
Wie o wie wordt de Slampion van 2020. De acht slammers die de finale hebben bereikt, nemen het vanavond tegen elkaar op om te bepalen wiede winnaar van het NK Poetry Slam 2020 wordt. Ze moeten niet alleen de jury maar ook het publiek zien te overtuigen. Schrijver en performer Babs Gons en dichter en oud-slampion Daan Doesborgh presenteren ook dit jaar de NK Finale. Dj Daniel Zuur zorgt voor de beats tussen de poëziebedrijven door.

Wil je zien wie de opvolger wordt van Maxime Garcia Diaz en dit jaar de Gouden Vink én 1000 euro mee naar huis neemt? Koop dan je kaartje voor de halve finale en finale of blijf de hele dag bij ons met een combiticket voor €17,50 i.p.v. €20.

Scroll naar boven