Spring naar content
Laden Evenementen

zaterdag 26 september 2020

Tijd: 14:30 - 17:15 Uur
Prijs vanaf: €5
Soort: ,
Voertaal: Nederlands

Event Facebook »
Website event
Locatie

Grote Zaal TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11
3511WC Utrecht Netherlands
+ Google Maps
Organisator

ILFU
0302318376
www.ilfu.nl

  • Dit evenement is voorbij.

NK Poetry Slam 2020: halve finale

Dit evenement is alleen in de Grote Zaal van TivoliVredenburg bij te wonen en wordt niet gelivestreamd.

Voor het eerst vinden de halve finale en de finale van het NK Poetry Slam op één dag plaats. ‘s Middags strijden de twintig beste poëzieperformers uit heel Nederland om een plek in de finale. ‘s Avonds nemen de acht overgebleven finalisten het tegen elkaar op om de titel Nederlands Kampioen Poetry Slam 2020. Wie heeft de beste beeldspraak, de mooiste metaforen, de voortreffelijkste voordracht, kortom: wie is de beste poetry slammer van het jaar? Dat bepaal jij tijdens het NK Poetry Slam!

Dit evenement vindt plaats in de Grote Zaal van TivoliVredenburg. We volgen bij al onze evenementen uiteraard de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Klik hier voor meer informatie over de maatregelen en spelregels in TivoliVredenburg.

Halve finales
Eindelijk kunnen de twintig slammers in de halve finale aan de bak, na het onvermijdelijke uitstel dit voorjaar. Voor het eerst staan de halvefinalisten in de Grote Zaal van TivoliVredenburg zodat zo veel mogelijk publiek hen op een veilige manier kan aanmoedigen. De presentatie van de halve finales is in handen van de onvolprezen Joost Oomen en Anne Broeksma. De jury bestaat uit dichters en spoken word artiesten van naam en faam: Anne-Fleur van der Heiden, Wout Waanders, Gershwin Bonevacia en Luan Buleshkaj.

De deelnemers aan de halve finale die de strijd aangaan om een felbeerde finaleplek zijn: Monique Hendriks, Myrthe Nauta, Jo An Westerveld, Jelmer van Lenteren, Olivier van Eijk, Omar Dahmani, Peter Nagel, Joke Kaviaar, Demi Baltus, Rik Sprenkels, Karim Ellouta, Ramona Maramis, Ilja van Dishoeck, Jolies Heij, Lemuel de Graav, Tijdelijke Toon en Martje Wijers.

Wil je zien wie de opvolger wordt van Maxime Garcia Diaz en dit jaar de Gouden Vink én 1000 euro mee naar huis neemt? Koop dan je kaartje voor de halve finale en finale of blijf de hele dag bij ons met een combiticket voor €17,50 i.p.v. €20.

Scroll naar boven