Spring naar content
Laden Evenementen

vrijdag 24 september 2021

Tijd: 20:00 - 23:00 Uur
Prijs: Gratis
Soort: ,

Locatie

https://vimeo.com/612435745/e05aa6a61e

Foto: Patrick Post.

  • Dit evenement is voorbij.

NK Poetry Slam 2021 [LIVESTREAM]

Met: Bekvegter, Effie Ophelders, Ellen Oosterwijk, Hindirk Hannema, Jeroen Naaktgeboren, Levi Noë, Lucas Kloosterboer, Marrit Jellema, Monique Hendriks, Sannemaj Betten, Suzanne Krijger, Anne Vegter, Derke Otte, Yousra Befquih, Daan Doesborgh, Merel Jansen

 

Het NK Poetry Slam 2021 is uitverkocht. Maar niet gevreesd, het NK is hier gratis via livestream te volgen.

Aanvang: 24 september, 20.00 uur

 

 

NK Poetry Slam 2021

Wie heeft de beste beeldspraak, de mooiste metaforen, de voortreffelijkste voordracht, kortom: wie is de beste poetry slammer van het jaar? De deelnemers aan het NK Poetry Slam komen voort uit 11 regionale voorrondes verspreid over het hele land.

Wie weet er met genoeg creativiteit en interessante woordspelingen op toneel te verschijnen om door te gaan tot het eind? Het publiek bepaalt.

De jury, bestaande uit Anne Vegter, Derek Otte en Yousra Benfquih is genadeloos en beoordeelt zowel de tekst als de voordracht van de deelnemers. Uiteindelijk is de stem van het publiek doorslaggevend: de dichter die het hoogst scoort bij het publiek, gaat naar huis met de titel Slampion, €1000 en de Gouden Vink wisseltrofee.

De presentatie is in handen van Merel Jansen en Daan Doesborgh. DJ Daniel Zuur, aka KRAUT, verzorgt de beats voor deze finale, daarnaast is er muziek van Waltzburg.

 

Word ILFU Member!

Een lidmaatschap van het ILFU is de beste manier om alles wat het festival te bieden heeft mee te maken. Je bent de eerste die kaartjes kan kopen, je krijgt 20% korting op alle festivaltickets en, het allerbelangrijkste, je ondersteunt het festival en de schrijvers die we programmeren. Meld je hier online aan, daarna kun je meteen met je kortingscode kaarten bestellen.

Scroll naar boven