Skip to content
Laden Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

U-Slam #7

Op woensdag 5 juni organiseren we in De Bastaard de zevende U-slam van dit jaar!

Elke eerste woensdag van de maand betreden aanstormende en doorgewinterde slammers het podium van de U-slam. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s). Voor de zwevende kiezers spreekt een maandelijks wisselende prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Presentatrice Sanne van den Bosch leidt de avond in goede banen.

De stemadviseur van deze U-Slam en het muziekoptreden worden te zijner tijd bekend gemaakt, en ook de deelnemers van deze editie verschijnen op de website als ze bekend zijn.
De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam! De winnaar van de jaarfinale bemachtigt een felbegeerd ticket voor de halve finale van het NK Poetry Slam 2020.

Wil je je opgeven voor een van de aankomende U-slams? Stuur dan een mail naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl met een korte biografie van jezelf en drie gedichten. We zijn ook altijd op zoek naar muzikanten die een kort optreden willen verzorgen tijdens de U-slam. Interesse? Stuur ook dan een mailtje naar sophie [at] hetliteratuurhuis.nl

woensdag 5 juni 2019

Tijd: 20:00 - 22:00 Uur
Prijs vanaf: Gratis
Soort:

Locatie

Café De Bastaard
Jansveld 17 UtrechtNetherlands+ Google Maps
Scroll To Top