Spring naar content
Laden Evenementen

woensdag 21 juli 2021

Tijd: 20:00 - 22:00 Uur
Prijs: Gratis
Soort:

Event Facebook »
Locatie

DUMS
Domplein 4
3512 JC Utrecht Nederland
dums.nl

  • Dit evenement is voorbij.

U-Slam Zomereditie #1

De U-slam is terug! In de aanloop naar het NK Poetry Slam organiseren we twee voorrondes en een jaarfinale. De winnaar van de jaarfinale gaat door naar de finale van het NK Poetry Slam op vrijdag 24 september in TivoliVredenburg.

Aanstormende en doorgewinterde slammers betreden het podium en onze vaste presentator Joost Oomen leidt de avond in goede banen. Het publiek heeft alle macht dus stem met je roos op jouw favoriete dichter(s)! Voor de zwevende kiezers spreekt een prominent uit poëzieland een vurig stemadvies uit. Deze editie is dat woordkunstenaar Manu van Kersbergen.

De deelnemers zijn: Aaron Mirck, Dagmer Koolwijk, Ivanka de Ruijter, Mahat Arab, Marrit Jellema, Rik Sprenkels en Sixtine Cooremans.

De winnaar van de avond wordt beloond met 100 euro prijzengeld én een plek in de jaarfinale van de U-slam op 10 september.

De muziek wordt deze avond verzorgd door Buddy & the Maestro (https://www.facebook.com/buddyandthemaestro/)

Entree is gratis, maar reserveer wel even een ticket want de plaatsen zijn beperkt: https://dums.stager.nl/web/tickets

De voorrondes vinden plaats op woensdag 21 juli en woensdag 4 augustus in DUMS op het Domplein 4, Utrecht. De finale staat gepland op vrijdag 10 september, ook in DUMS.

Wil je meedoen aan de slam op woensdag 4 augustus, stuur dan een mail naar sophie@ilfu.com met een korte biografie van jezelf en drie gedichten.

Scroll naar boven