Spring naar content
Laden Evenementen

zondag 9 augustus 2020

Tijd: 14:30 - 22:15 Uur
Prijs vanaf: €17,50
Voertaal: Nederlands

Website event
Locatie

TivoliVredenburg
Vredenburgkade 11 Utrecht Nederland
Organisator

TivoliVredenburg

  • Dit evenement is voorbij.

Walk The Line: Literatuur & Spoken Word

Ontdek vier schrijvers en performers in een tour door TivoliVredenburg

Tijdens Walk The Line in TivoliVredenburg kun je onder andere naar twee van onze ILFU-auteurs luisteren! Auke Hulst en Maarten van der Graaff geven hier alvast een voorproefje van wat ze tijdens ILFU gaan doen.

Walk The Line is een unieke tour door het TivoliVredenburg-gebouw. Onderweg maak je vier tussenstops in de Ronda, Pandora, Hertz en Cloud Nine. Deze tour geeft je de unieke kans om in één bezoek diverse zalen te ervaren en zo te ontdekken waar TivoliVredenburg voor gemaakt is. Walk The Line en verbreed je horizon.

“Op zondag 9 augustus staat Walk the Line in het teken van literatuur en spoken word. Schrijvers en dichters raken als geen ander de kern van de tijdsgeest en weten ons keer te raken met verrassende inzichten en rake woorden. Speciaal voor deze Walk The Line hebben we de handen ineen geslagen met de leukste literaire clubs van Utrecht, te weten Mensen Zeggen DingenDe Utrechtse BoekenbarSavannah Bay en International Literature Festival Utrecht (ILFU). Samen presenteren zij een uiteenlopende reeks schrijvers en performers, die zich allen uitspreken over de vraag: wat is thuis?”

 

Middagline-up (tours met aanvangstijden 14.30 uur – 15.00 uur – 15.30 uur – 16.15 uur): dichter Maarten van der Graaff, spoken word artiesten Kalib Batta & Jasper Albinus, hiphoponderzoeker Aafje de Roest en spoken word artiesten Sara van Gennip & Ozan Aydogan.

Avondline-up (tours met aanvangstijden 18.30 uur – 19.00 uur – 19.30 uur – 20.15 uur): Schrijver Auke Hulst, dichter Ellen Deckwitz met dichter, muzikant en theatermaker Robin Block, journalist en schrijver Pete Wu en de spoken word artiest Joost Oomen en hiphopper Gianski.

 

Wat kun je verwachten?
Een tour duurt twee uur en er starten zowel ’s middags als ’s avonds tours. Er kunnen veertig mensen mee per tour en de voertaal is Nederlands. De garderobe is gesloten, jassen mogen mee naar binnen. Voor grote tassen zijn lockers aanwezig, maar we raden je aan niet te veel mee te nemen. Onderweg maak je een tussenstop in vier verschillende zalen voor een optreden. In alle zalen zijn alleen zitplaatsen. Natuurlijk is er ook tijd voor een drankje onderweg. Halverwege de tour is er een pauze op Park 6, waar je geniet van het uitzicht, een expositie kunt bezoeken en waar je de gids alles kunt vragen wat je altijd al had willen weten.

Jouw bezoek aan TivoliVredenburg
We ontvangen je graag! Maar: alles is anders in coronatijd, zo ook je bezoek aan ons. Je kunt nu alleen bij ons langskomen als je geen corona gerelateerde klachten hebt, en alleen met een geldig ticket. Bereid je goed voor en lees hier wat je kunt verwachten.

 

Scroll naar boven