Spring naar content

Het ILFU heeft dit jaar een aangepast programma met evenementen op locatie en online. We zijn blij dat we in september een aantal ILFU-programma’s toch live kunnen presenteren en we verheugen ons op je komst. Vrijwel al onze live evenementen vinden plaats in TivoliVredenburg. Samen met hen zorgen we ervoor dat je de evenementen veilig kunt bijwonen. Maar in deze coronatijd gaat alles toch wat anders dan anders. Hieronder vind je belangrijke informatie over veiligheidsmaatregelen, kaartverkoop en over reizen naar TivoliVredenburg.

Veiligheid

Bij alle evenementen volgen wij en TivoliVredenburg alle actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. De ILFU-programma’s vinden plaats in de Grote Zaal en Hertz zodat bezoekers op veilige afstand van elkaar kunnen plaatsnemen.  Lees hier meer over de algemene spelregels.

Kaartverkoop livestreams en zaalkaarten

Voor een aantal evenementen verkopen we livestream kaarten. Deze kun je kopen via de link naar GUTS in het evenement op onze site. Je kunt zelf kiezen voor een tarief (3,- t/m 17,50). Het systeem werkt eenvoudig: je meldt je aan met je mobiele nummer, koopt een kaartje en krijgt daarna een bevestiging voor de live stream. Op de dag van het evenement log je in met behulp van je telefoonnummer en de sms-code die je ontvangt en kies je de livestream door erop te klikken. Zo kun je thuis op je mobiel of laptop naar het programma kijken of dit casten naar je tv. Bij je livestream-kaartje kun je meteen de ILFU festivalbundel ‘Buiten is niet bij te houden’ bestellen.

De kaartverkoop voor zaalprogramma’s zoals de ILFU Book Talks en het NK Poetry Slam vindt plaats via de website van TivoliVredenburg. Klik in het evenement op de ticketbutton en je komt direct in het evenement op de TivoliVredenburg website zodat je je kaarten kunt bestellen.

Let op: je kunt alleen naar TivoliVredenburg komen als je van tevoren online een kaartje hebt gekocht. Als je een kaart hebt gekocht dan krijg je nog aanvullende informatie over je bezoek, zoals bijvoorbeeld welke ingang je kunt gebruiken. De garderobes zijn gesloten; je kunt je jas en (kleine) tas meenemen naar de zaal. De kluisjes zijn wel beschikbaar.

Mocht een evenement door omstandigheden toch niet kunnen doorgaan, dan volgen wij de voorwaarden van TivoliVredenburg. Voor al gekochte kaarten kun je kiezen voor een voucher, restitutie of een donatie. Klik hier voor meer informatie. Op deze pagina kun je ook doorklikken naar veelgestelde vragen over de ticketregeling.

Huisvrienden van het ILFU

Ben je Huisvriend van het ILFU? Dan krijg je korting op toegang tot onze programma’s. Via een aparte nieuwsbrief ontvang je de kortingscode. Dit jaar bestellen ook Huisvrienden hun kaarten via de online kassa van TivoliVredenburg. Aan het eind van het bestelproces kun je de kortingscode invoeren. Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan op info@ilfu.com. Wil je Huisvriend worden, meld je dan hier aan.

Reizen naar TivoliVredenburg en Utrecht

Woon je in Utrecht? Kom dan zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Kom je met de trein volg dan de richtlijnen van de overheid. Meer informatie over de route en parkeergelegenheid vind je hier.

(foto © Jelmer de Haas)

Scroll naar boven